Yookidoo speelgoed bestellen in Terneuzen

 

Yookidoo is creatief en fantasierijk op het gebied van speelgoed eenvoudig te bestellen in onze webshop of winkel in Terneuzen. Het speelgoed is kleurrijk, heeft vaak diverse structuren om te ontdekken en is ontzettend leerzaam voor kleine kinderen. De Geurschuur heeft veel verschillende soorten speelgoed van dit merk. Door onze snelle en goede service heeft u uw bestelling snel én zonder schade in huis, zodat uw zoon of dochter snel met het speelgoed kan spelen.

 

Speel en Stapeltoren Stack Flap N Tumble

Bevat 5 kleurrijke stapelblokken, met elk een klikkende of ratelende activiteit. De 3 vriendelijke ratel balletjes kan je kindje door het midden vande Stack Flap 'N' Tumble laten vallen. De zachte knisperende vleugels aan de zijkant gaan dan flapperen. Het speeltje heeft twee verschillende openingen. Het blijft dus een verassing voor je kindje uit welke opening het balletje komt. Het bovenste stapelblokje is in de vorm van een bloem en heeft zachte, knisperende bloemblaadjes. Afmetingen: 25 x 38 x 14 cm.  Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 2 jaar. De Stack Flap 'N' Tumble werkt op 3x AA-batterijen. (niet inbegrepen) 

€ 23,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Speelbal Lights N Music

De Yookidoo Lights ‘N’ Music Fun Speelbal is voorzien van een handige clip waardoor je het speeltje gemakkelijk aan bijvoorbeeld de wieg of kinderwagen kunt bevestigen. De speelbal maakt vrolijke geluiden en heeft knipperende lichtjes. Indien gewenst kan de speelbal ook zonder licht en geluid worden gebruikt. De bal is namelijk gemaakt van stoffen met verschillende structuren zodat je kindje altijd iets te ontdekken heeft.

€ 19,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trekeend Pull Along Whistling Duck

De eend roept je kindje om te spelen als hij onbeheerd wordt achter gelaten. Het geluid is gemakkelijk aan/uit te zetten door aan de staart van de eend te draaien. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden tot 3 jaar. Afmetingen: 28 x 18 x 25 cm De Pull Along Whistling Duck werkt op 3x AA-batterijen. (niet inbegrepen)

€ 24,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trekslak Crawl N Go Snail

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Afmetingen: 28 x 18 x 25 cm De Crawl n go Snail werkt op 3x AA-batterijen. (niet inbegrepen)

Deze Pull Along Crawl n go Snail van het merk Yookidoo is een multifunctioneel speeltje. De gesynchroniseerde geluiden starten en stoppen automatisch wanneer de slak in beweging is. De slak roept je kindje om te spelen als hij onbeheerd wordt achter gelaten. Het geluid is gemakkelijk aan/uit te zetten.. 

€ 29,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Musical Tap Play Koe

Deze Tap Play Musical Cow van het merk Yookidoo is het ideale speeltje voor thuis of onderweg.

Het kleurrijke vliegtuig heeft propellers die ronddraaien, verschillende texturen en maakt geluid.

Je kindje zal zich zeker vermaken met zijn/haar vliegende koeien vriendje.

Het speeltje is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de kinderwagen, autostoel of buggy door middel van de clip.

 

€ 13,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Clip Speeltje Tap N Play Balloon

Deze Tap 'N' Play Balloon is van het merk Yookidoo.

Als je kindje op de luchtballon drukt, krijgt hij/zij muzikale feedback.

Het speeltje heeft verschillende kleuren, texturen en rammelaars.

Gemakkelijk te bevestigen aan de wandelwagen, buggy, autostoel, etc.

Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.

De Tap 'N' Play Balloon werkt op 3x LR44-batterijen. (inbegrepen)

€ 13,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Tover een lach op het gezicht van uw kind door Yookidoo speelgoed te bestellen

Voor een vader of moeder is vaak niets mooiers dan hun eigen kind gelukkig te zien. Het speelgoed van Yookidoo tovert een lach op het gezicht van uw zoon of dochter en kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Zo koopt u in onze webshop onder andere een trekeend of -slak met geluid. Laat uw kind deze onbeheerd achter? Dan roept de eend of slak uw kind om te spelen. Speelgoed van Yookidoo is ook erg leerzaam voor kinderen en daarom perfect om te bestellen. Uw zoon of dochter leert met dit speelgoed spelenderwijs een toren stapelen. Is uw kind geen fan van het in bad gaan? Maak het dan leuker met badspeelgoed! Bij de Geurschuur vindt u uniek en origineel speelgoed voor uw kind. Wat dacht u van een leuk hobbelpaard?

 

Verras uw kind met uniek speelgoed

 

Wilt u uw kind graag verrassen door hem of haar zelf speelgoed uit te laten zoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op en kom langs in onze winkel in Terneuzen! U bereikt ons via 0115-562394 of 0611823539. Heeft u het perfecte cadeau al gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.