Yankee Candle kaars bestellen in Terneuzen

 

“AN AMERICAN DREAM”

 

De Yankee Candle kaars die u in onze webshop kunt bestellen, staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit in geur en kleur. In 1969 maakte de tiener Mike Kittredge een handgemaakte kaars in een beschilderd melkkarton als kerstgeschenk voor zijn moeder, de rest is geschiedenis. Nu meer dan 40 jaar later wordt deze traditie met veel passie door honderden kaarsmakers van Yankee Candle voorgezet.

 

De Yankee Candle kaars die u in onze webshop kunt bestellen, zet de standaard

 

Momenteel is Yankee Candle wereldwijd marktleider op het gebied van geurkaarsen. Ze zetten de standaard voor kaarsmakers over de hele wereld. Yankee Candle geurkaarsen zijn onderverdeeld in overzichtelijke groepen:

  • Fresh
  • Food & Spice
  • Floral
  • Festive
  • Fruit

Geuren vertalen emoties en werken sterk in op uw gevoel. Iedereen heeft herinneringen bij bepaalde geuren. Een geur ruiken geeft vaak onmiddellijk een flashback naar bijvoorbeeld uw kindertijd, vakanties, of andere leuke ervaringen. Hierdoor kunnen geuren een positieve impuls geven aan uw humeur of algemeen welbehagen. Het zorgt voor ontspanning of prikkelt een verlangen. U kunt uzelf hier echt mee trakteren ofwel belonen.

 

Populair over de hele wereld

 

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de producten van Yankee Candle. Er is momenteel weliswaar sprake van een hype in smeltkaarsen, ook wel tarts genoemd, maar de ervaring leert dan als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de Yankee Candle kaars, u geen ander merk meer wilt. Bij Yankee Candle vindt u altijd de nieuwste geuren. Dit merk brengt vier keer per jaar nieuwe geuren uit. In Europa zijn er 63 geuren op de markt.

 

Verwen uzelf met een heerlijke geur in huis

 

Favoriet zijn de smelttabletten de zogeheten “tarts”. Deze tabletten kunt u smelten op een oliebrander welke wordt verwarmd door een waxinelichtje. De geur wordt acht uur gegarandeerd, maar de ervaring leert dat u van de meeste geuren veel langer geniet. Wilt u uzelf verwennen na een lange werkdag of juist genieten op uw vrije dag? Of wilt u een onaangename geur laten verdwijnen, zoals kooklucht, rook, natte hond of een andere geur? Dan is een Yankee Candle kaars uitermate geschikt! Binnen een paar minuten komen de etherische oliën vrij en begint het genieten. Een voordeel is dat het ook effect heeft wanneer u maar kort de tijd heeft. Het uitblazen van het waxinelichtje heeft geen invloed op de kwaliteit of branduren van de tart. Dit in tegenstelling tot het branden van de glazen potten, de zogeheten Jars.

 

Een glazen pot met veel branduren

 

Een glazen pot van Yankee Candle heeft vele branduren, maar vergt meer tijd om volledig warm te worden en te smelten. Dit product is dus meer geschikt voor lange avonden of vrije dagen om de volle branduren te benutten; 90 uur voor de medium en 150 uur voor de large (deze mag u pas uitmaken als de hele bovenkant vloeibaar is). Dit is omgerekend 0.18 cent per uur voor deze mooie kaars.

 

Grootste aanbod kaarsen in heel Zeeland

 

Bij De Geurschuur vindt u het grootste assortiment kaarsen in heel Terneuzen en Zeeland. Naast diverse Yankee Candle kaarsen heeft u bij ons de keuze uit nog veel meer kaarsen. Zo heeft u de mogelijkheid om ook WoodWick kaarsen te kopen, zoals de WoodWick Ellipse en WoodWick Large.

 

Plaats eenvoudig uw bestelling

 

Heeft u een kaars gevonden met de juiste geur voor in uw huis? Plaats dan eenvoudig uw bestelling online en wij leveren uw kaars(en) zo snel mogelijk en schadevrij bij uw af. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Terneuzen. Wij raden aan om vooraf te bellen naar 0115-562394 of 0611823539. Hierdoor weet u zeker dat onze winkel geopend is.