Wieg Marken New Vintage

De Happy Baby Wieg Marken heeft een uniek design. De wieg staat op een stevige standaard en is dus gemakkelijk te verplaatsen. De wieg is gemaakt van mdf en is gelakt. Dat betekend dat je de wieg eenvoudig schoon kunt maken. Goed om te weten: de Happy Baby Wieg Marken voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en wordt geleverd exclusief matras.

€ 249,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Wieg Sumatra Kubo incl. matras en bekleding

De wieg Sumatra is een draagwieg welke je handig mee neemt. Je kindje kan zo op elk gewenst plekje comfortabel zijn of haar slaapje doen. Bij de wieg Sumatra is ook een wiegstandaard leverbaar zodat de wieg ook als echte wieg gebruikt kan worden opde slaapkamer. Een multifunctionele wieg, welke ook nog eens past in de trend van deze tijd. Let op!! Een wieg Sumatra mag uitsluitend gebruikt en verkocht worden inclusief bijpassende bekleding.

€ 200,00

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Complete Babykamer New Vintage

New Vintage is een meubel gemaak van hoogwaardig Mdf met pootjes van beukenhout. Een Vintage meubel maar dan in de tijd van nu. Het ledikant is verstelbaar in 3 hoogte's zodat je kindje op elke leeftijd veilig kan slapen. De commode is voorzien van 3 ruime lade's op geleiders en softclose systeem , deze zorgen voor het soepel open en dicht doen hiervan. Ook de kast heeft dit zelfde softclose systeem en is voorzien van een hang en leggedeelte, met aan de onderzijde een ruime lade. Bij het New Vintage meubel kan je kiezen voor witte handgrepen of handgrepen in beukenhout net zoals de pootjes.

€ 1.399,00

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1