Koeka Slab Drop Dijon Organic

Houd de kleding van je baby schoon met de praktische slab Dijon. Door het fijne grote formaat beschermd de slabber de kleding goed tegen knoeien. Omdat de slab een drukknoop sluiting met twee verschillende standen heeft is deze geschikt voor zowel een baby als een peuter. De Koeka slab Dijon heeft een leuke druppel vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De afwerking met de bies die match met de kleur van het badstof geeft de slabber een mooie look. Het mooie lusvast vochtopnemende badstof is gemakkelijk te wassen en behoud zijn kwaliteit.

 

Dijon organic: Koeka is zich bewust van de voordelen voor milieu en gezondheid die het gebruik van organisch katoen met zich meebrengen. 

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Koeka Buggy Inleg Dijon Organic Steel Grey

Heerlijk een stukje wandelen met je kleintje in de buggy. Het Koeka buggy inlegkussen zorgt er voor dat je kindje goed en comfortabel in de buggy zit. De buggy inlay is vochtopnemend en door het ademende badstof vooral heel lekker bij wat warmer weer, ook beschermd het de buggy tegen vuil. Het inlegkussen is gemakkelijk te bevestigen aan de buggy door de elastiekband aan de onderkant van de inlay, deze blijft ook goed zitten bij het in- en uitklappen van de buggy. De buggy inleg is gemakkelijk te wassen.

 

Dijon organic: Koeka is zich bewust van de voordelen voor milieu en gezondheid die het gebruik van organisch katoen met zich meebrengen. Daarom presenteren wij met trots de eerste Koeka lijn gemaakt van organisch katoen.

€ 49,95

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1