Jollein Stoelverkleiner Leaves

Laat jouw kleintje gezellig bij jullie aan tafel zitten in de kinderstoel. Om het comfortabel te maken is de stoelverkleiner perfect. Door het kussentje kan jouw baby of dreumes heerlijk zitten. Door het afneembare meteriaal van de stoelverkleiner mag er lekker gesmeerd worden aan tafel. Je kan het namelijk in een handomdraai schoonmaken met een vochtige doek. Wil je jouw kleintje helemaal in stijl laten eten? Bekijk dan ook onze dinersetjes!

Een handige stoelverkleiner van Jollein. Let op: De stoelverkleiner is alleen geschikt voor de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel en is gemaakt van gecoat polyester. 

Dit product mag niet gewassen worden in de wasmachine maar kan afgenomen worden met een vochtige doek (niet gebruik maken van chemicaliën).

€ 24,95

  • Uitverkocht

Jollein Stoelverkleiner Meegroei Leopard Natural

Laat jouw kleintje gezellig bij jullie aan tafel zitten in de kinderstoel. Om het comfortabel te maken is de stoelverkleiner perfect. Door het kussentje kan jouw baby of dreumes heerlijk zitten. Door het afneembare meteriaal van de stoelverkleiner mag er lekker gesmeerd worden aan tafel. Je kan het namelijk in een handomdraai schoonmaken met een vochtige doek. Een handige stoelverkleiner van Jollein. Let op: De stoelverkleiner is alleen geschikt voor de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel en is gemaakt van gecoat polyester. De stoelverkleiner is verkrijgbaar in de volgende prints: leaves, rainbow en leopard.

 

Dit product mag niet gewassen worden in de wasmachine maar kan afgenomen worden met een vochtige doek (niet gebruik maken van chemicaliën).

€ 24,95

  • Uitverkocht

Jollein Stoelverkleiner Meegroei Rainbow Grey

Laat jouw kleintje gezellig bij jullie aan tafel zitten in de kinderstoel. Om het comfortabel te maken is de stoelverkleiner perfect. Door het kussentje kan jouw baby of dreumes heerlijk zitten. Door het afneembare meteriaal van de stoelverkleiner mag er lekker gesmeerd worden aan tafel. Je kan het namelijk in een handomdraai schoonmaken met een vochtige doek.  Een handige stoelverkleiner van Jollein. Let op: De stoelverkleiner is alleen geschikt voor de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel en is gemaakt van gecoat polyester. De stoelverkleiner is verkrijgbaar in de volgende prints: leaves, rainbow en leopard.

 

Dit product mag niet gewassen worden in de wasmachine maar kan afgenomen worden met een vochtige doek (niet gebruik maken van chemicaliën).

€ 24,95

  • Uitverkocht

Jollein Fauteuiltje Beanbag Rust

Kids vinden het gezellig om erbij te kunnen zitten. Dit zitzakje is handig om bij de salontafel neer te zetten om samen een spelletje te kunnen doen, om lekker in te chillen en televisie te kijken. Daarnaast staat het ook gezellig in de woon- of slaapkamer. De zitzak is lang door te gebruiken door kids van 1 t/m 4 jaar. Door het materiaal is de beanbag makkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Leuke zitzak van Jollein. De zitzak is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en te gebruiken tot en met 4 jaar. De zitzak is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roest en mosterd en is gemaakt van PVC en gevuld met EPS beans. De afmetingen van het fauteuiltje zijn 40x46x37 cm.

Dit product is niet geschikt om te wassen in de wasmachine of te drogen in de droger. Wel kan het product worden afgenomen met een vochtige doek (geen gebruik maken van chemicaliën).

€ 39,95

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1