Verzending

Leuk dat u interesse heeft in onze webshop! Hier een aantal handige dingetjes om te weten omtrent de verzending. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw pakketje te versturen en hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen mits anders aangegeven. Zodra u een mail van ons krijgt dat de bestelling is verzonden kunt u hem de volgende dag verwachten. 

Even wat informatie over de bezorgdienst waarmee wij verzenden:

Maak kennis met Packs:

Packs is een wat kleinere bezorgdienst en daarom ideaal voor onze fragiele pakketjes. Deze krijgen daarom de beste zorg van de bezorgers.  Ook kunt u makkelijk een bezorgafspraak maken met uw PacksPartner in uw regio mocht u niet thuis zijn. 

Retour en retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met uw bestelling? U kunt het natuurlijk altijd retourneren! Hiervoor vragen wij wel een eigen bijdrage van 2,50. Hoe kunt u retourneren? Lever uw pakketje af bij een Postnl of DHL punt en mail ons het bewijsje. Dit word met uw aankoopbedrag bijgeschreven op uw rekening. 

 

Retourvoorwaarden:

Voor al onze kaarsen gelden dat ze ongebrand moeten zijn en geen verdere beschadigingen aan deksels.

Voor al onze babyartikelen geldt dat alle labels er nog aan zitten en ongebruikt. Ook verpakkingen ronddom het artikel (Excl. de verzenddoos) onbeschadigd.

 

Na aankoop word er een termijn van 14 dagen gehanteerd om het retour aan te melden. Na aanmelding van het retour heeft u 14 dagen om het pakketje op te sturen naar ons. 

Schrijf ons.

Of bel ons op: 0115-562394/0611823539

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.