Childhome Tafelhanger - Grijs

Deze praktische tafelhanger zorgt ervoor dat elk restaurantbezoek samen met je kindje een plezier wordt. De tafelhanger is gemakkelijk te bevestigen aan de tafel. Ideaal om een comfortabel zitje voor je baby te creëren waar je ook heen gaat! Plooi het zitje op en je kan het makkelijk overal naartoe nemen.

Opgelet: geschikt voor tafelbladen met een dikte tussen minimum 15 en maximaal 30 mm.

€ 48,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Childhome Evolu Stoelverkleiner - Polyester - Teddy Beige

Dit superzacht en gewatteerd stoelkussen Teddy maakt jouw Evolu 2 of Evolu ONE.80° compleet. Dankzij de kwalitatieve materialen biedt de stoelverkleiner jouw kleintje een optimaal comfort. Het eetstoelkussen heeft openingen om de riempjes van de 5-punt veiligheidsgordel doorheen te steken. De stoelverkleiner is perfect om maat gemaakt voor onze Evolu 2 en Evolu ONE.80° kinderstoelen. Het stoelkussen met zachte teddy stof heeft berenoortjes die van je kleintje een schattig (knuffel)beertje maken.

€ 41,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Childhome Stoelverkleiner Universeel - Jersey - Teddy Beige

Met een leuk comfortkussen zit je baby nog comfortabeler. Dit universele kussen kan je gebruiken in een hoge stoel, wipstoel en zelfs in een buggy. Het kussen is voorzien van openingen om de riempjes van veiligheidsgordels doorheen te steken.

Daarnaast is het kussen gewatteerd om je baby extra zachtheid en ondersteuning te bieden. Het stoelkussen met zachte teddy stof heeft berenoortjes die van je kleintje een schattig (knuffel)beertje maken. In de pootjes van het kussen zit een magneetje. Zo kan je het comfortkussen knus rond je kindje wikkelen. Lekker gezellig!

€ 47,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Childhome Stoelverkleiner Meegroeistoel - Polyester - Teddy

Dit superzacht en gewatteerd stoelkussen Teddy maakt jouw kinderstoel compleet. Het stoelkussen bestaat uit twee delen: een kussen voor het zitvlak en een kussen voor de rugleuning. Beide onderdelen zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij bevestigingsriemen aan de achterzijde. Het stoelkussen is voorzien van openingen om de riempjes van de veiligheidsgordel doorheen te steken.

€ 41,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Childhome Stoelverkleiner Meegroeistoel - Jersey - Hearts

Stoelkussen voor een meegroeistoel in jersey katoen met prachtig hartjesmotief. Past perfect in de Childhome Lambda 3 en Kitgrow hoge stoelen. Het stoelkussen bestaat uit twee delen: een kussen voor het zitvlak en een kussen voor de rugleuning. Beide onderdelen zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij bevestigingsriemen aan de achterzijde. Het stoelkussen is voorzien van openingen om de riempjes van de veiligheidsgordel doorheen te steken.

€ 36,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Childhome Evolu Newborn Comfortkussen - Jersey - Hearts

Dit zacht gewatteerde Evolu Newborn Seat kussen Jersey Hearts zorgt voor een optimaal comfort voor jouw baby. Met het uitneembaar verkleinkussen geef je je baby nog meer ondersteuning en een gevoel van geborgenheid. Het stoelkussen heeft openingen om de riempjes van de 5-punt veiligheidsgordel doorheen te steken.

€ 52,95

 • Bijna uitverkocht
 • Levertijd: 1-3 dagen1