Noppies Jurkje Jazz Navy

€ 16,99

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Noppies Jurkje Nevada Light Rose

€ 16,99

  • Bijna uitverkocht
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Wilt u Noppies jurkjes bestellen voor uw kleintje? Bij De Geurschuur in Terneuzen hebben we precies wat u zoekt! Het bestellen van de Nopies jurkjes doet u eenvoudig en snel online. Zo heeft u binnen een paar klikken uw gewenste kleertjes in huis. Noppies is een kledingmerk speciaal voor de allerkleinste. Ze maken gebruik van pure stoffen en zachte kleurtjes waardoor de kleding perfect is voor pasgeboren baby’s.

 

De leukste Noppies jurkjes bestellen

U wilt natuurlijk dat uw kleintje er stijlvol uitziet, maar de meest comfortabele kleding aanheeft. Door Noppies jurkjes te bestellen zorgt u voor beide. Wilt u meer dan alleen de prachtige jurkjes van Noppies bestellen? Kies dan voor een Noppies broekje en combineer het met een leuk truitje. Bent u op zoek naar een fantastisch kraamcadeau? De broekjes van Noppies die u bij ons kunt bestellen zijn uitermate geschikt voor! Uiteraard kunnen wij het als cadeau voor u verpakken. Nog een leuk kraamcadeau is bijvoorbeeld een wikkeldeken van Bamboom. Of misschien een knuffel van Jellycat.

Bestel direct of kom langs in de winkel

 

Weet u al zeker dat u jurkjes van Noppies fantastisch vindt en wilt u ze meteen bestellen? Dat doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Vindt u het fijner om de producten eerst in het echt te bekijken en de stoffen te voelen? Dan bent u van harte welkom bij De Geurschuur in Terneuzen. Neem voorafgaand aan uw bezoek telefonisch contact met ons op via 0115-562394 of 0611823539. Zo weet u zeker dat de winkel die dag geopend is. We horen graag van u!