Woodwick kaars

Heerlijke geuren in huis met een WoodWick kaars

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om jouw woning of kantoor te voorzien van een heerlijke geur? Onze webshop beschikt niet alleen over de meest schattige babykleding van Terneuzen, maar ook nog eens over het grootste aanbod WoodWick kaarsen van heel Zeeland! Zo vind je altijd wel een heerlijke geur die bij jou past. De kaarsen zijn in verschillende geuren, kleuren, maten en soorten verkrijgbaar. Dankzij een innovatieve techniek waarbij de lont van deze kaarsen van hout wordt gemaakt, profiteer je van de meest aangename geuren en zacht knisperende geluiden. De kaarsen worden geproduceerd met behulp van hoogwaardige kwaliteit sojawas, natuurhouten lonten en authentieke geuren. Het aanbod geuren en kleuren is enorm. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke geuren als Seaside Mimosa, Sweet Lime Gelato, Rosewood, White Honey en Vanilla Bean. Bovendien heb je ook de keuze uit verschillende vormen en maten. Zo beschikt ons assortiment over de traanvormige Ellipse kaars, een standaard small, medium en large formaat en eentje in de vorm van een waxinelichtje. De heerlijke WoodWick kaars geuren toepassen op een geurbrander? Neem een kijkje in ons grote aanbod waxmelts en voorzie de gewenste omgeving van een heerlijke geursensatie

Heerlijke Yankee Candle geurkaarsen voor elk moment

Yankee Candle is één van de grootste wereldwijde spelers op de geurkaarsen markt. De geuren van deze kaarsen kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën: Fruit, Floral, Food & Spice, Festive en Fresh. Geuren spelen een grote rol in het ophalen van herinneringen en het vormen van emoties. Zo kan een bepaalde geur binnen een korte tijd een fijne herinnering oproepen of een bepaalde emotie verwekken. Geuren dienen daarom als het perfecte hulpmiddel om jouw algemeen welbehagen of humeur een positieve boost te geven. Verwen jezelf met één van de 63 Yankee Candle geuren in ons assortiment. Het meest favoriete product van dit populaire merk zijn de smelttabletten. Deze leg je op een oliebrander die wordt verwarmd door middel van een waxinelichtje. Je kunt gegarandeerd acht uur lang genieten van de heerlijke geuren, maar in de praktijk blijkt dit zelfs nog langer te zijn. Verwen jezelf na een lange werkdag of gewoon op een vrije dag met de fijne geurkaarsen van Yankee Candle!

Ook zonder WoodWick kaars een heerlijke geur in jouw omgeving

Ga je op vakantie en wil je jouw garderobe van een heerlijke geur voorzien? Of zou je graag een heerlijk ruikende kamer instappen zonder een kaars aan te hoeven steken? De fantastische geurzakjes van Greenleaf zijn makkelijk mee te nemen en ruiken ook nog eens heerlijk! Muf ruikende kleding na een lange reis is eindelijk verleden tijd. Stop een geurzakje in jouw koffer of backpack en zorg ervoor dat jouw garderobe de gehele reis lekker blijft ruiken. Vervolgens kun je het geurzakje bij aankomst een mooi plekje geven in de accommodatie waar je verblijft. Zo kun je jouw favoriete geur overal mee naartoe nemen! Bovendien staan de geurzakjes ook perfect in onder andere de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer.

Op zoek naar babykleding en -spullen in Gent en omgeving? Neem snel een kijkje in onze webshop! We verkopen niet alleen de fijnste kwaliteit kleertjes voor een tere babyhuid, maar ook benodigdheden die de eerste levensmaanden goed van pas zullen komen. Denk hierbij onder andere aan boxkleden, (bad)speelgoed, voetenzakken, kinderstoelen, hobbelpaarden, speelkleden, voetenzakken, wikkeldekens, nachtlampjes, voedingskussens en nog veel meer!