Babykleding Terneuzen

De leukste babykleding en -spullen in Terneuzen

Op zoek naar de leukste babykleding van Terneuzen om jouw pasgeboren kindje er fantastisch uit te laten zien? Of zou je graag een leuk cadeautje voor het nieuwe kindje van jouw broer, buurvrouw of nichtje willen kopen? In ons uitgebreide baby assortiment vind je voor elk wat wils! Zo ben je hier niet alleen aan het juiste adres voor leuke kleertjes van Jollein, Dirkje en Noppies, maar ook voor de allerzachtste knuffels, speelgoed, nachtlampjes, boxmobielen, speelkleden, hobbelpaarden en nog veel meer! Bovendien bestaat ons assortiment niet alleen maar uit leuke spullen voor de kleintjes, zo kun je hier ook terecht voor unieke woonaccessoires, scheerproducten van Edwin Jagger, geurzakjes, een WoodWick kaars, olielampen, geurstokjes, etc.

Onweerstaanbaar zachte knuffels van Jellycat en Nattou

Jellycat is opgericht in Londen en een bekend merk als het gaat om zachte knuffels. De knuffels zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en worden in unieke vormen verkocht. Denk hierbij niet alleen aan allerlei dieren, maar bijvoorbeeld ook aan koffiekopjes, croissants, cupcakes, avocado’s en verschillende soorten sushi. Zo zijn de knuffels niet alleen onweerstaanbaar zacht, maar ook nog eens leuk om mee te spelen! Op zoek naar muziekknuffels of knuffeldoekjes? De knuffels van het merk Nattou bestaan uit zorgvuldig geselecteerde materialen die bijdragen aan een veilig gevoel voor jouw baby. Zo zullen de knuffels niet alleen steun bieden bij het slapengaan, maar ook tijdens de ontdekkingstocht van de eerste levensmaanden. De zachte materialen zullen een troostend comfort bieden bij zowel groot als klein verdriet. Dankzij de leuke ontwerpen en knuffels met muziekfunctie kunnen deze ook perfect worden gebruikt om mee te spelen.

Biologisch katoenen babykleding in Terneuzen&nbsp

Op zoek naar de leukste en meest comfortabele babykleding in de buurt van Gent? Leg jouw baby lekker in de watten met de biologisch katoenen kleding van het merk Jollein. De kleding is verkrijgbaar in drie maten en is voorzien van verschillende printjes voor jongens en meisjes. Maak een keuze uit het grote assortiment met onder andere leuke broekjes met unicorn- of safari print, rompertjes in verschillende kleuren en combinatie setjes met leuke printjes. Op zoek naar andere producten van dit vrolijke merk? Wij verkopen ook boxkleden, wandlampen, groeimeters, dekens, klamboes, moltons, mobielen, ledikant hoezen, speelgoed, knuffels, diner setjes en nog veel meer!

 

Een ander populair babykleding merk is Dirkje

Dit Nederlandse kinder- en babykleding merk ontwerpt sinds 1990 kleding voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar. De uitgebreide collectie biedt voor elk wat wils en bezorgd jouw kleintje een stijlvolle, comfortabele look. Twee maal per jaar brengt dit leuke merk een nieuwe collectie uit, die wij uiteraard opnemen in ons assortiment. Van schattige jurkjes en rokjes tot stoere one piece babysuits en sweaters. Met kleding van Dirkje zal jouw kleintje er niet alleen fantastisch uitzien, maar zich ook fantastisch voelen!