Babykleding Gent

De mooiste babykleding in Gent en omgeving

Is er een baby op komst waarvoor je graag al de nodige kleertjes wilt kopen? Of is jouw nicht, zus, kennis of vriendin pas geleden bevallen en wil jij ze feliciteren met een prachtig cadeau? In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Koop hier de mooiste, meest comfortabele babykleding van bekende merken als Dirkje, Jollein en Noppies. Bovendien vind je hier niet alleen kleding voor kleintjes, maar alle benodigdheden die belangrijk zijn tijdens de eerste levensmaanden. Denk bijvoorbeeld aan onweerstaanbaar zachte knuffels die tijdens de ontdekkingstocht van jouw baby dienen als beste maatje en een troostend comfort bieden bij zowel klein als groot verdriet. Maar dat is niet het enige, ons assortiment beschikt namelijk over een verscheidenheid aan babybenodigdheden van de beste merken en overige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan speelkleden, hobbelpaarden, nachtlampjes, voetenzakken, een WoodWick kaars, boxkleden, wikkeldekens, voedingskussens, (bad)speelgoed, kinderstoelen en nog veel meer!

Knuffelen met de zachtste knuffels van Nattou en Jellycat

Een knuffel is voor elke baby zijn of haar beste vriend. Dit maatje wordt meegenomen tijdens de spannende ontdekkingstocht van de eerste levensmaanden. Niet alleen draagt deze kameraad bij aan een veilig gevoel, hij biedt namelijk ook steun bij het slapengaan en eventuele verdrietige momenten. Een gerenommeerd babyknuffel merk is Nattou, welke de materialen van haar producten zorgvuldig selecteert voor een optimale zachtheid. Kies voor een muziekknuffel en laat jouw kleintje genieten van vrolijke melodieën die een troostend comfort bieden. Extra handig aan deze ontwerpen is dat de muziekknuffels eenvoudig bevestigd kunnen worden aan kinderstoelen, wipstoelen en wiegjes. Zo kan jouw kleintje elk moment van de dag genieten van de fijne melodie! Op zoek naar het perfecte knuffeldoekje waar jouw kindje tijdens het sabbelen aan de fopspeen mee kan spelen? De zachte knuffeldoekjes van Nattou zijn voorzien van een dierenhoofdje en dienen perfect als handpopje. Bovendien zijn deze handig te bevestigen aan de fopspeen, waardoor de knuffeldoekjes makkelijk overal mee naar toe kunnen worden genomen. Een ander bekend merk als het gaat om onweerstaanbaar zachte knuffels is Jellycat. Dit vrolijke merk produceert knuffels in de gekste vormen en maten. Zo dienen deze niet alleen perfect als knuffel, maar ook als maatje om mee te spelen! De knuffels zijn beschikbaar in gekke vormen zoals een avocado, kers, aardbei, koffiekopje, croissant en verschillende soorten sushi.

Biologisch katoenen babykleding in de buurt van Gent

Op zoek naar schattige rompertjes, sokjes en andere zachte kledingstukken voor jouw pasgeboren kindje? De zachte kleuren en comfortabele stoffen van het merk Noppies zijn uiterst geschikt voor de tere huid van een pasgeboren baby. Het assortiment biedt voor elk wat wils: van leuke mutjes en jurkjes tot stoere jasjes en broekjes. Neem ook eens een kijkje in het assortiment van het leuke babykleding merk Jollein. De rompertjes en combinatie setjes zijn beschikbaar in drie verschillende maten en voorzien van vrolijke printjes voor meisjes en jongens. Op zoek naar andere producten van dit vrolijke merk? Wij verkopen ook klamboes, wandlampjes, speelgoed, diner setjes, groeimeters, dekens, boxkleden, mobielen, knuffels, ledikant hoezen, moltons en nog veel meer!