· 

Jellycat

Yes! De nieuwe collectie van Jellycat is binnen. 

Eerlijk, wij zijn best trots op dat wij dit merk mogen verkopen. Wij hebben een tijdje geleden een aanvraag gedaan om dit te verkopen. Dit mag namelijk niet iedereen zomaar, je word helemaal soort van gecheckt. We krijgen de knuffels rechtstreeks geleverd vanuit Londen. Zelfs bij Harrods, Londen word dit merkt verkocht. 

Goed, dan even over de prijs. Ja ik weet bijna zeker dat sommige denken zo dat zijn leukjes! Eenmaal op de webshop gekeken en er word gedacht: Woow, oke duur! Dan is het leuke nog dat wij juist nog de prijzen laag houden vergeleken met andere verkopers. Wij vinden het ook erg belangrijk dat wij kunnen laten zien dat wij kwaliteit verkopen. Moet dit dan met een hoge prijs? Nee, maar zoveel kost het gewoon. Je merkt zeker ook wel het verschil tussen een goedkoop knuffeltje of deze. Hier zul je geen naadjes vinden of losse draadjes. Elk item word zorgvuldig nagekeken voordat ze verzonden worden. Door Jellycat en ook door onszelf als er besteld word. 

Dan over: voor wie?

Dit is gewoon voor iedereen! Of je nou 3 bent of je bent 35. Ze blijven leuk! Hoe leuk is het niet om een mega avocado op je bank te hebben. Dan heb je pas een echte eyecatcher! Wil je even snoozen op de bank? Dan heb je altijd een leuk vriendje bij je.

Je kan er ook super leuk een babykamer mee decoreren. En toch als een echte knuffel functioneren? Daar zijn ze zeker tegen bestand! 

Dus wil jij een apart cadeau aan iemand geven wat gegarandeerd succesvol is? Denk dan zeker aan de knuffels van Jellycat! Of natuurlijk gewoon eentje voor jezelf, omdat ze zo leuk zijn :). 

(Let op! beperkte voorraad) Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tessy (maandag, 15 juli 2019 23:08)

    Super goede kwaliteit knuffels! Je krijg zeker waar voor je geld!
    Een aanrader voor jong en oud.