· 

Nieuwe Geuren

Vandaag zijn de allernieuwste geuren van Yankee Candle binnen! 

 

- Sweet Chai Maple

- Dried Lavender & Oak

- Golden Chestnut

- Ciderhouse

 

Heel handig altijd dat ze van te voren altijd een soort van geurbeschrijving erbij vermelden. "Ja die lijkt me heerlijk!". Eenmaal aangekomen en dan denk je nou.. dit had ik niet verwacht, of dat je denkt bij een beschrijving ja leuk die ingrediënten maar hoe ruikt dat dan? Zullen we dan maar eens beginnen met de eerste: Sweet Chai Maple.

Top: kaneel, kruidnagel.

Midden: geroosterde pecannoten, kardemom, warme melk.

Basis: esdoorn, butterscotch, suiker.

 

Dit is typisch zo'n geur waar je dus echt aan zo'n lekkere mok romige chocokoffie met een toef slagroom moet denken. Deze voldoet opzich wel aan de beschrijving hierboven. Het eerste wat je ruikt is de mix van de butterscotch en kaneel. De kaneel overheerst niet en is lekker aangenaam. De noten kan ik er niet echt in terugvinden. 

 

Dried Lavender & Oak 

Top: witte peper, lavendel, bergamot.

Midden: davana, witte bloemen, mos.

Basis: vanille, patchouli, cederhout.

 

Normaal ben ik niet echt een lavendel lover. Deze rook ik en ik dacht ja die is lekker zeg! Dat had ik niet verwacht. Het frisse van de lavendel en een vleugje cederhout erbij. Heerlijk voor de herfst maar ik zou zeggen deze kan ook zeker deze dagen. Maar waar ze dan die witte peper vandaan halen.. ??

 

Golden Chestnut

Top: kaneelschors, sinaasappel, Cardamom.

Midden: geroosterde kastanjes, jasmijn.

Basis: cedar, amber, sandalhout.

 

Bij deze geur heb je gelijk zo'n beeld in je hoofd dat je aan een kampvuurtje zit met geroosterde kastanjes (hé grappig staat ook in de beschrijving haha). Je kan je vinger er niet precies op leggen wat je nu echt precies ruikt van wat er hierboven staat beschreven. Ik denk gewoon dan een combinatie van alles? Hij is best fris maar ook wat kruidig. Dat ruikt je toch wel het meeste denk ik. De sinaasappel kan ik er ook nog wel een klein beetje vanuit opmaken. 

 

Ciderhouse

Top: fuji appels, honing.

Midden: kaneelschors, kruidnagel, nootmuskaat.

Basis: sandalhout, tonka, vanille bonen.

 

Appels! Zeker appels die je ruikt. Die met een combinatie van de kaneel. Deze is wel iets meer kruidig vergeleken met de rest. Misschien een opvolger van Sweet Apple? Deze was natuurlijk gefocust op echt de appel. Toch als je er vaker aan ruikt, ruik je ook wel een beetje de sandalhout. Hij is ook heel sterk qua geur. Ik denk dat je bij deze je niet moet afvragen of hij wel sterk genoeg is. Dat heb ik overigens ook met de andere 3. 

 

Vergeet niet dat dit eigenlijk herfstgeuren zijn. Deze ruiken dan altijd wat 'zwaarder' vind ik. Achja, ruiken ze lekker? Wat maakt het dan uit wat voor seizoen het is? Branden maar die kaarsen! 

 

Ik hoop dat jullie wat aan de beschrijving hebben gehad en het leuk vonden om het te lezen!

Zijn er nog meer vragen dan zijn deze altijd welkom! Ik zou zeggen snuffel eens op onze webshop rond en voor 16:00 besteld heb je het morgen nog in huis! 

 

Groetjes Carolien Koesveld.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Rachelle (donderdag, 27 juni 2019 19:37)

    Super leuk!!! ♡ en duidelijk zo!;)

  • #2

    Marije (zondag, 30 juni 2019 12:40)

    Aan zo'n beschrijving heb je wat! Top!