· 

Hoi!

Even voorstellen,

 

Hier mijn allereerste blog. Spannend!

Op onze home pagina staat natuurlijk al een klein beetje wie wij zijn. Moeder en dochter. Mijn moeder heeft vroeger samen met mijn vader een winkel gehad in Terneuzen. Ikzelf was toen een jaar of 6/7. Ooit begonnen in dezelfde schuur als nu. Hier vanuit zijn ze begonnen met eens een paar potjes Yankee Candle. Dat werden er al snel meer. Helaas moesten ze de winkel na een tijdje sluiten. Een paar jaar geleden (2017) begon het toch weer te kriebelen en ik wou graag dit samen doen met mijn moeder. Weer in dezelfde schuur maar dan compleet gefocust op Yankee Candle. Ondertussen hebben wij al een compleet geuren assortiment! Dit is onze passie waar we dag en nacht voor staan. Ons streven is om van onze winkel een echt succes te maken. Ook verkopen wij niet alleen Yankee Candle meer maar ook WoodWick is hier bijgekomen. En vergeet niet onze baby/peuter collectie. Waarom deze keuze? In onze regio is bijna geen winkel meer die dit verkoopt. Ook omdat ikzelf een zoontje heb van 2 jaar en hopelijk begin december mijn 2de kindje mag verwelkomen. Elke bestelling/aankoop word met liefde nagekeken en ingepakt. Ik hoop in de toekomstige bloggen leuke nieuwtjes, geurtjes en ontwikkelingen met jullie te delen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sylvia van het Veld (zaterdag, 09 januari 2021 14:45)

    Wat een mooie samenwerking moeder en dochter en dat jullie de Yankee Candles
    online verkopen ben al lang op zoek en ben per ongeluk via internet op de site terecht gekomen ik ben er heel erg blij mee en heb ook al een paar keer bestelt ook mijn dochter is er helemaal weg van en vind alle geuren lekker ruiken.
    Ik wens jullie veel succes met de mooie ( geurende ) winkel.